Alpine INE-F904D navigasjon hovedenhet

kr 13 990,00
På fjernlager 3-5 dager leveringstid
Varenummer
AL-INE-F904D
Produktinfo

9" Multimediaspiller med Carplay & Android auto

Enkel, trygg og sikker betaling med Klarna Checkout

Alpine Halo9 Navi

Første del produktside 904: Den svært populære Alpine Halo9 er nå også tilgjengelig med innebygget navigasjon. Med INE-F904D får du markedets største berøringsskjerm på hele 9-tommer, som viser kart og rutevalg, stort og tydelig. Enheten passer forøvrig i alle biler med 1DIN installasjons plass.
Det helt nye «Alpine Halo9 Navi» systemet har selvfølgelig iGo Primo NextGen navigasjonsplattform med kart fra TomTom for 46 land med 3 år gratis nedlastbare kartoppdateringer. Da enheten også støtter Apple CarPlay og Android Auto kan du i også navigere med apper som Google Maps, Waze etc.
Den superslanke skjermen med LED-belysning, oppleves som svevende over dashbordet, og vil gi bilen et moderne uttrykk.
Særskilt interessant for bobilentusiaster og førere av større kjøretøy er modellen med programvare for bobil, lastebil og større kjøretøy, vennligst referer til modell nummer: INE-F904DC
 

Alpine-INE-F904D-9-tommer-HALO9-med-innebygget-navigasjon

Alpine INE-F904D Halo9 med innebygget Naviasjon

INE-F904D er en avansert navigasjonsenhet med en 9-tommer WVGA berøringsskjerm uten CD/DVD-drivverk, og DAB+ radio. Den har et standard 1DIN chassis for installasjon, hvor skjermen «svever» i front av bilens dashbord. Løsningen lar deg plassere en overdimensjonert skjerm i en rekke biler, uten behov for spesialtilpasning.  INE-F904D har installert iGO Primo Nextgen navigasjon med kart over 46 land fra TomTom. Kunder får hele 3 år med gratis oppdatering av navigasjonssystemet.
 

1DIN chassis – 9-tommer skjerm

1DIN chassis – 9-tommer skjerm

INE-F904D er designet rundt et standard 1DIN chassis. Dette gjør enheten kompatibel med biler som enten har ferdig 1DIN eller 2DIN montering for spiller, eller hvor det kan ettermonteres monteringsramme. Den 9-tommer store høyoppløste berøringsskjermen er festet i fronten av enheten med solide stålbraketter som hindrer vibrasjon i skjermen ved kjøring.
 

Design med Kant-til-kant glass

Design med Kant-til-kant glass

Den utrolige 9-tommer skjermen har er svært slankt kabinett med glass i front som går fra kant-til-kant. En fin kromlist rundt ytterkanten forsterker det eksklusive uttrykket. Displayet har en rekke trykknapper på bunnen, og er moderne i sin funksjon og uttrykk.
 

Justerbar displayvinkel

Justerbar displayvinkel

Du kan justere display på INE-F904D fra +45 til -20grader for å tilpasse vinkelen til de aller fleste dashbord. Etter at displayets vinkel er satt, låses displayet i denne vinkelen slik at det står fast, og ikke løsner eller beveger seg ved kjøring og bruk.
 

Justerbar displayhøyde -og dybde.

Justerbar displayhøyde -og dybde.

Høyden på displayet kan justeres +/- 30mm fra midtposisjon og inntil 20mm utover. Dette øker muligheten for en mer hensiktsmessig plassering av skjermen. Etter justering låses displayet i valgt høyde og dybde.
 

Innebygget navigasjon med kart fra TomTom

Innebygget navigasjon med kart fra TomTom

Det innebygde iGO Primo Nextgen navigasjonssystemet bruker kartverk fra TomTom, og kommer forhåndsinstallert med kart for 46 europeiske land. Du kan velge mellom hundretusenvis av POI for å lokalisere bensinstasjoner, restauranter, turistattraksjoner, kjøpesentre og mye mer. Du kan også legge inn din destinasjon via geografiske koordinater. Filveiledning holder deg oppdatert på hvor du skal plassere deg for å hindre at du mister en avkjørsel. TMC holder systemet oppdatert på trafikkinformasjon.
 

3 år med gratis kartoppdatering INE-F904D

3 år med gratis kartoppdatering

Du kan jevnlig oppdatere dine kart fra TomTom uten kostnad i en periode på 3 år. Etter dette kan du kjøpe kartoppdateringer basert på land eller regioner til fornuftige priser. Besøk www.naviextras.com for mer informasjon om tilgjengelige pakker og tilbud.
 

Innebygget DAB Digitalradio INE-F904D

Innebygget DAB+ Digitalradio

Den innebygde DAB+ radioen bruker den mest avanserte digitale teknologien for å levere enestående og støyfritt radiomottak. DAB+ byr på en rekke fordeler fremfor tradisjonell FM radio: Velg fra et bredere utvalg kanaler, o getter et kanalsøk, velg dine kanaler ut i fra lister basert på alfabetisk rekkefølge eller sjanger
 

 Kamera for kjøreassistanse og display for parkeringssensor

Kamera for kjøreassistanse og display for parkeringssensor

Alpine kan tilby et rikt utvalg front og bakoverrettede kamera, inkludert kamera med flere synsvinkler. Du kan koble disse kameraene, samt originale ryggesensorer (via CAN-modul som selges separate) til INE-F904D.
 

Vær tilkoblet mens du er på veien med INE-F904D

Vær tilkoblet mens du er på veien

Alpine Halo9 Navi gir deg muligheten til å være tilkoblet når du er på veien. Du kan benytte online navigasjon, kommunikasjon og strømmetjenester på en trygg og behagelig måte via den flotte 9-tommer berøringsskjermen.
 

Fungerer med Apple CarPlay

Fungerer med Apple CarPlay

Ved å koble din iPhone til USB porten på din Alpine Halo9, kan du starte Apple CarPlay for å kommunisere, navigere og holde deg underholdet med dine favorittapplikasjoner fra din smarttelefon. De fleste apper er optimalisert for Siri, slik at du kan holde øyene på veien og ikke på skjermen. Apple CarPlay er kompatibel med iPhone 5 og nyere.
 

 Fungerer med Android Auto

Fungerer med Android Auto (*1)

Android Auto er utviklet med tanke på sikkerhet. Et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt som også kan motta kommandoer fra original rattkontroll, samt stemmekommandoer, minimerer distraksjoner slik at du kan fokusere på veien. Android Auto viser deg automatisk verdifull informasjon og organiserer disse i enkle kort som dukker opp når du trenger dem. 
 

Sygic

Sygic

Appen vil navigere deg sikkert til din destinasjon, selv uten internettilgang. Sygic inkluderer 3D-kart av høy kvalitet. Normale kart –og applikasjonsoppdateringer er gratis. Med Synic GPS-navigasjon kan du enkelt omgå trafikken, eller finne den beste parkeringsplassen. Appen gir deg også oppdaterte drivstoffpriser. Har du Apple CarPlay, vil du også få varsel om fartsgrenser og fotobokser.
 

Google Maps

Google Maps

Med Google Maps har du tilgang til over 220 land og territorier, samt flere millioner bedrifter og steder. Du får GPS-Navigasjon i sanntid med satellittbilder og trafikkinformasjon. Du kan utforske lokale nabolag ved å kartlegge steder å spise, drikke eller besøke – uansett hvor I verden du befinner deg.
 

Waze

Waze er en annen svært populær sammfunnsbasert navigasjonsapplikasjon. Få en komplett oversikt over hva som skjer på veien. Selv om du vet veien dit du skal, vil Waze gi deg umiddelbar informasjon om trafikk, veiarbeid, politi, ulykker og mye mer. Er det trafikale problemer langs ruten du har valgt, vil Waze endre ruten for å spare deg for tid.
 

Spotify

Spotify

Spotify er den mest brukervennlige måten å lytte til musikk og podcasts på. Med et stort utvalg musikk, kan du søke på de fleste artister, sanger eller album og lytte gratis. Du kan lage og dele spillelister og skape deg den beste musikksamlingen du har hatt. Få inspirasjon via personlige anbefalinger
 

TuneIn Radio

TuneIn Radio

TuneIn Radio app gir tilgang til mer enn 100.000 radiostasjoner fra hele verden. Du kan lytte til sport, nyheter, talkshow og musikk. TuneIt gi også muligheten til å strømme mer enn 4 millioner podcasts
 

Kalender (Apple CarPlay)

Kalender (Apple CarPlay)

Den nye kalenderappen gir deg muligheten til å planlegge og organisere dagen på en enkel og oversiktlig måte.
 

Alpine introduserer INE-F904D "Halo9 med navigasjon

Opplev Alpine INE-F904D 1DIN Navigasjon og Digital multimedia stasjon med 9-tommer skjerm, kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto. Alpine Halo9 modellen INE-F904D har en gigantisk 9-tommer stor skjerm som lar seg monteres i et standard 1DIN radio hull. Den super-slime skjermen oppleves som et pent svevende display over dashbordet. INE-D904D er utstyrt med hvit LED omgivelses belysning på undersiden som forsterker opplevelsen av den store skjermen. Med Halo9INE-D904D får du innebygget iGO Primo Navigasjon med TOM TOM kart og tilgang til Apple CarPlay og Android Auto. INE-D904D er også innebygget DAB+ radio, USB musikk og video avspilling, blåtann handsfree og musikk strømming mm i et og samme produkt. Ta fremtiden med deg inn i bilen med Alpine Halo9.

 

1DIN chassis – 9-tommer skjerm

INE-D904D benytter et standard 1DIN chassis som gjør enheten kompatibel med biler som enten har et 1DIN eller 2DIN radio hull. Det 9-tommer store høy-oppløste berøringsskjermen er festet i fronten av enheten med solide stålbraketter som ikke lar skjermen skjelve ved kjøring.

Kant til kant glass design

Den utrolige 9-tommer skjermen har et super slimt hus med glass kant-til-kant og en fin krom list rundt kanten. Displayet har en rekke trykknapper på bunnen og er moderne i funksjon og uttrykk.

Justerbar display vinkel

Du kan justere display på INE-D904Dfra +45 til -20grader for å matche vinkelen til de aller fleste dashbord. Etter at display vinkel er satt , låses denne på plass slik at den står fast og ikke virker løs ved kjøring og berøring.

 

Justerbar display høyde og dybde.

Høyden på displayet kan justeres +/- 3cm fra senter posisjon og inn til 20mm ut. Dette gir deg muligheten til å plassere skjermen mest hensyns messig i ditt dashbord. Etter justering låses displayet solid i valgt høyde og dybde.

 

Fungerer med Apple CarPlay

Enkelt ved å koble din iPhone til USB porten på din Alpine Halo9 enhet og start Apple CarPlay for kommunikasjon, navigasjon og hold deg underholdet med dine favoritt smarttelefon applikasjoner. De fleste apper er Siri optimalisert, slik at du kan holde øyene på veien og ikke på skjermen. Apple CarPlay er kompatibel med iPhone 5 og nyere.

 

Fungerer med Android Auto

Android Auto er designet med sikkerhet i tanken. Enkelt og intuitivt grensesnitt som også kan motta kommandoer fra stemme og rattkontrollen minimerer distraksjoner slik at du kan fokusere på veien. Android Auto viser deg automatisk verdifull informasjon og organiserer disse i enkle kort som dukker opp når du trenger disse. Android Auto kan også koble til navigasjons antennen til INE-D904D for ytterlig forbedret nøyaktighet når du bruker navigasjon apper.

 

WhatsApp

Nå tilgjengelig for Apple CarPlay og Android Auto! Bruk WhatsApp til å komunisere med vennene dine på en enkel og trygg måte mens du kjører. Du kan diktere nye meldinger eller la Siri lese opp meldingene dine mens du kjører.

Spotify

Har du en Spotify konto, kan du nå også bruke denne i bilen. Spotify er tilgjengelig for både Apple CarPlay og Android Auto og har samme søke og avspillings funksjonalitet som applikasjonen på din smarttelefon. Paret med den 9-tommer store berøringsskjermen er dette en «MÅ HA» app for din Alpine

 

Amazon Music

Dette er en fantastisk app for alle Amazon Prime Musikk brukere. Tilgjengelig for både Apple CarPlay og Android Auto, gir denne appen deg tilgang til millioner av sanger på veien, alt kontrollert fra en 9-tommer berøringsskjerm

 

Waze

Tilgjengelig for Android Auto. Waze er en samfunns drevet navigasjons applikasjon som viser deg lokasjonen til dine venner, vei farer, politi kontroller med mer.


 

Online navigering med Apple CarPlay

La «Maps» hjelpe deg med å finne veien frem til din destinasjon via sving-for-sving tale og ny visuell enkel-å-lese beskrivelse. Når du nærmer deg en retningsendring zoomes visning inn for å vise deg hvor du skal kjøre. Under veis vil store skilt og piler guide deg i riktig retning og fortelle deg hvor lang tid å ta deg dit. Ser du etter bensinstasjoner, restauranter eller kaffer? Nye knapper på navigasjonsskjermen hjelper deg raskt å finne den nærmeste plassen og estimere hvor lang tid det tar å komme seg dit. Trykker du navigasjons knappen under skjermen to ganger, aktivere du Apple CarPlay navigasjon uten å gå via mange meny punkter.


 

Online Navigeringer med AndroidAuto

La Google Maps lede an veien. Det er enkelt finne frem med stemme guide, live trafikk informasjon, felt guide og mer. Android Auto er designet med sikkerhet i tankene. Overfør informasjonen fra telefonens skjerm over på den store skjermen til INE-D904D Med store berørings områder, enkelt brukergrensesnitt og enkel tale kommandoer, minimerer du distraksjonen slik at du kan fokusere på veien.

 

Stemme assistanse.

Trykk stemme knappen på din Alpine enhet eller på rattet (om støttet) for å aktivere Siri eller Google Assistent. Enkelt spør enheten om å ringe personer, spør om rutebeskrivelse, skriv og send en melding, spør om værmeldingen og mye mye mer.

 

 

Fungerer med Google Assistent

Aktivere Google Assistent med tale knappen på Android Auto skjermen eller på Halo9 o gla Google assistere deg med værmeldinger, trafikk informasjon, musikk valg, kalender hendelser og mye mer på en trygg og enkel måte mens du kjører.

 

Innebygget blåtann

Den innebyggede blåtann modulen lar deg trådløst koble til en mobiltelefon for handsfree kommunikasjon. Et svært intuitivt brukergrensesnitt gjør det enkelt  å justere mikrofon og høyttaler volum. Inkludert finner du en hurtig oppringning funksjon for de mest brukte telefon nummere. Blåtann modulen lar deg også strømme musikk trådløst fra telefonen.

 

USB og HDMI

Du kan kolbe til USB penn og portable harddisker for avspilling av  lyd og MP4 video filer. INE-D904D er også utstyrt med en HDMI inngang for tilkobling av en valgfri Alpine DVE-5300 DVD spiller eller andre portable media spillere med HDMI utgang.

 

Innebygget DAB+ Digital radio

Den innebyggede DAB+ radioen bruker den mest avanserte digitale teknologien for å levere enestående, støy fri  radio mottak. DAB+ byr også på mange fordelere fremfor tradisjonell FM radio: Velg fra en bredere kanal valg via alfabetisk listing, eller sjangre liste over tilgjengelige stasjoner.

 

Mer informasjon
Produsent Alpine
Farge N/A
DAB+ N/A
CD drivverk N/A
Innebygget navigasjon N/A
APPLE CARPLAY N/A
Write Your Own Review
Du omtaler:Alpine INE-F904D navigasjon hovedenhet
Din vurdering: