Alpine X902D-S906 Premium Navi Sprinter

kr 22 000,00
På fjernlager 3-5 dager leveringstid
Varenummer
AL-X902D-S906
Produktinfo

9" skjerm DAB+ CarPlay AnroidAuto

Enkel, trygg og sikker betaling med Klarna Checkout

Tune it Tune it TTS Android HERE TMC WVGA DAB+ RDS 4x50W 24bit dac Bassengine PRO BASS SQ Innebygget tidskorrigering Innebygget delefilter HDMI 3 linjer ut 4volt linje utganger Media extender Subwoofer justering DATA nedlastning FLAC AAC MP3 Windows Media Klar for bil display adapter Klar for fjernkotroll Inngang for ryggekamera Blåtann Made for iPhone USB inngang USB kabel inkludert USB avspilling

Alpine X902D-S906 Navigasjon og multimedia stasjon til Mercedes Sprinter med 9-tommer stor berørings skjerm. Apple CarPlay og Android Auto.

Med sin 9-tommer store berøringsskjerm pent plassert i senter av dashbordet er Alpine X902D-S906 den største Navigasjon multimedia enhet tilgjengelig til Mercedes Sprinter! Systemet innehar siste iGo Primo NextGen navigasjon plattform med Tom Tom kart. Best av alt, med system får du 3 år gratis kartoppdatering og muligheten til å legge inn bilens dimensjoner slik at kun ruter som passer bilen foreslås. Enkelt installert bobil databaser som ACSI Camper Gude eller Stay4Night for å ha en perfekt POI database med deg på tur. Ikke nok med det, utnytt online kart med Apple CarPlay og Android Auto.

Er du på jakt etter et navigasjon system til din Mercedes Sprinter bobil, er X902D-S906 et perfekt valg med: Stor skjerm, lett og bruke grensesnitt, DAB+ mm

 

X902D-S906 designet for Mercedes Sprinter

Designet for Mercedes Sprinter

X902-S906 er eksklusivt designet for Mercedes Sprinter (S906 fra 2013 og opp). Den gigantiske 9-tommer berørings skjermen gir det et stort klart bilde på kart, menyer og video innhold. Plasseringen av skjermen ivaretar også oppbevaringslommen under radio.

Enkel å nå fra førersete

Enkel å nå fra førerstolen

Tilgjengelighet er en viktig faktor, spesielt på lengre turer hvor det ofte blir byttet radiokanaler eller endrete på navigasjons innstillinger. Dette Alpine Style systemet plasseres i bilens originale radiohull hvor skjermen kommer i fremkant av dashbordet. Plasseringen gjør radio lett tilgjengelig uten å måtte lene seg fremover. Systemet har også store kontrollknapper på sidene for rask tilgang til kilder, volum, telefon mm.

X902D-S906 ekstra stor 9-tommer skjerm

Ekstra stor 23cm (9-tommer) berøringsskjerm

Hjerte av systemet er den gigantiske berøringsskjermen – faktisk er dette den samme størrelsen som skjermen til en Apple iPad®. Størrelsen gjør det lett å få med seg/finne knapper, kart, tall og tekst ved navigering i fart. Mindre titte tid på skjerm betyr at du kan ha øyene på veien, som igjen bidrar til økt sikkerhet.

X902D-S906 fungerer med rattfjernkontrollen

Rattkontrollfjernkontroll knapper

Om din Mercedes Sprinter er utstyrt med kontroll knapper på rattet, kan X902D-S906 benytte disse. Systemet er fullt tilkoblet bilens elektronikk og aksepterer alle rattkontrollfunksjonene som volum kontroll. Telefon, tale kontroll og mute.

X902D-S906 har et lekkert design

Lekkert design

Monitor rammen har innebygget mikrofon og matcher bilens interiør og gjør at radio oppleves flytende i fremkant av ditt dashbord.

X902D-S906 har enkel kamera tilgang

Enkel tilgang til kamera

Er bilen utstyrt med et ryggekamera, aktiveres dette automatisk når du rygger. Imidlertid, ønsker du manuelt å aktivere kamera for å se hva som skjer bak bilen (bruke radio som et speil) og se om syklene fortsatt henger på, få med deg om du har passert en bil og kan bytte felt etc., har skjermen en lett tilgjengelig direkte knapp for kamera i kilde menyen.

X902D-S906 har One Look Display

One Look Display

Alpines innovative «One Look» delt skjerm teknologi lar deg se kart bilde og lydkildens informasjon i et og samme skjermbilde. Det eliminerer behovet for å bytte mellom forskjellige applikasjoner. Du bytter mellom full skjerm til One Look med et enkelt sveip over skjermen.

Perfekt navigasjon for bobil

Perfekt navigasjon for bobil

Har du noen gang funnet deg fastlåst med ditt mobile hjem fordi veien enkelt ikke var brei nok, eller at undergangen ikke var høy nok til at bilen kunne komme gjennom? Slike situasjoner tar fort gleden av å reise. Ulikt ordinære bil navigerings systemer, har disse Alpine Style bobil navigasjonsenheten et ess i ermet for å unngå slike situasjoner med millioner av POIs og individuelle bil profil innstillinger, TMC trafikk re-ruting og importer bare bobil POI lister. iGo Primo NextGen navigasjonen er i dag en av de beste navigasjons programvare på markedet. Kombinert med Alpines kraftfulle fastvare og prosesserings kraft, får du et meget nøyaktig og kjapt navigasjons system til din bil. For eksempel, kalkulerer du  en rute fra Oslo til Paris tar dette kun noen sekund. Systemet er pakket med mengder av nyttige og unike navigasjons egenskaper, alt fra delvis adresse inntast med automatisk deteksjon. TMC rute veiledning, 3D landemerker ikoner og mye mer. Inkludert flere hundre tusen POI som gjør det enkelt å finne restauranter eller andre offentlige plasser nær deg.

 

Viktige navigasjons egenskaper

 • Utvidet kart database for 48 Europeiske land
 • Kart oppdateringer kan kjøpes til en hver tid online gjennom naviextras.com
 • Oppdateringer kan kjøpes for land eller region
 • Dette sparere deg for utgifter ved oppdatering av kun det som er nødvendig
 • Adresse søk med postnummer (inkludert 7-talls UK postnummer)
 • Smarte ruter: System databasen lagrer historisk trafikkmønster og bruker dem til å velge den beste ruten avhengig av tid på dagen og dag i uken.
 • Høy-oppløste kart

TomTom kart med 3år gratis oppdatering

TomTom kart med 3 år gratis oppdatering

Et navigasjonssystem er ikke bedre en den installerte kart databasen. X902D-S906 har TomTom kart med utrolig kart dekning på 48 Europeiske land. Innen 3 år etter første GPS registrering, kan du gå til alpine.naviextras.com og laste ned oppdateringer gratis så ofte du vil til din X902D-S906. Etter 3 års perioden kan du fortsatt laste ned regionale eller heile Europa kart oppdateringer til fornuftig pris.

Kompatibel med GPS og Glonass

GPS og Glonass kompatibel

Fler stateliter gir høyere navigasjons nøyaktighet og raskere posisjonering. Dette Alpine produktet er kompatibelt med GPS satellitt signal og kan i tillegg motta posisjons data fra Glonass satellitter. Dette har en stor fordel spesielt  i urbane miljø med mange høye bygninger og ved kjøring tett på høye fjell. Navigerer du via Apple CarPlay eller Android Auto drar du også nytte av denne forbedrede kompatibiliteten.

Legg inn bilens dimensjoner og dra nytte av parametere

Bilens dimensjon

Legger du inn bobilen dimensjoner (lengde, brede, høyde og om du har tilhenger på etc..) vil Alpine Style systemet kun benytte ruter som passer bilen. Dette er en meget viktig funksjon for bobil eiere som sparer deg for kjøring inn i blindgater og unødvendig frustrasjon i jakten på ny rute.

POI

Point of Intrest

Du kan enkelt søke blant dine POI med kategori, navn, distanse og andre kriterier. Dette er veldig greit når du leter etter en spesifikk restaurant, bensinstasjon kjede etc. Du finner da informasjon som Restaurantens telefon nummer, adresse og type mat som serveres via raske tastetrykk på skjermen. Da er det bare å ringe og reservere et bord…

X902D-S906 kan importere POI databaser

Importer bobil POI databaser

På Alpine X902D-S906 finner du tusenvis av campingplasser over hele Europa. Men ønsker du å kjøpe, installere og finne flere interessante bobil POI kan databaser som ACSI Camper Guide eller Stray4Night importeres. Disse databasene finnes og kjøpes online.

3D kart og farts informasjon

3D kart og fartsinformasjon

Opplev kart med 3D detaljerte bygninger og landemerker. Dette hjelper deg med å orientere deg i store byer. Fartsrestreksjoner og fotobokser vises i display (ikke lovlig i enkelte EU land) og gir fører nyttig assistanse.

Felt veileder og TMC rute guide

Felt veileder  / TMC rute guide

Felt veilederen varsler fører hvilket felt som er best å ligge i, mens dynamisk TMC rute veileder sørger for å vise live trafikk informasjon, slik at du unngår trafikk kork og re-kalkulerer ruten om nødvendig.

Planlegg din rute

Planlegg din rute

Takket være TMC har du nå muligheten til motta live trafikk oppdateringer – dette er svært praktisk før du starter turen. Zoom ut for å se hele ruten du er i ferd med å legge ut på for å se vei tilstanden. Ulykker, trafikk korker og andre trafikale problemer vil da vises med varsel ikon på kartet og veier med treg eller stoppet trafikk vises med forskjellige farger. Dette lar deg bedre planlegge din tur.

Online navigering med Apple CarPlay

Online navigering med Apple CarPlay

Mens du kjører hjelper «Maps» deg med å finne din destinasjon med sving-for-sving tale og nye visuelle enkle å se forklaringer. Når en sving nærmer seg, vil bilde zoomes inn for å vise deg eksakt hvor du skal. Langs veien vises store skilt og piler som ledere deg i riktig retning. Ser du etter en restaurant, kafé eller en bensinstasjon langs ruten, vil nye virtuelle knapper på skjermen  hjelpe deg med å finne frem til ditt mål. Trykker du enhetens navigasjons knapp to ganger, aktiverer du Apple CarPlay navigasjon uten å gå gjennom fler meny punkt.

Online navigering med Android Auto

Online navigering med Android Auto

La Google Maps lede veien. Det er enkelt å komme fremt til målet med gratis tale-veilednings navigasjon, live trafikk informasjon, felt veileder mm. Om det vises på mobilens skjerm eller i radioens display, er Android Auto designet med sikkerhet i tankene. Med større berørings mål, enkelt brukergrensesnitt og enkel å bruke tale handlinger, er det designet for å minimere distraksjoner, slik at du kan ha øyene på veien. X902D-S906 fungerer sømløst med Android Auto og Google Maps. Android Auto kan til og med benytte enhetens navigasjons antenne for høyere nøyaktighet.

Din personlige media ekspert


 

Din personlige media ekspert

Underholdning på storskjerm

Dette Alpine systemet lar deg nyte film, musikkvideo og TV program fra mange kilder som valgfri DVD spiller, USB minne penn, Smarttelefoner med HDMI utgang eller portable video enheter (adaptere o.l. er krevd). Du kan også koble din iPod eller iPhone for å nyte ditt video innhold på den 9-tommer store høy-oppløste skjermen. For fører sikkerheten er video avspilling kun tilgjengelig når bilen står stille.

Fungerer med Apple CarPlay

Fungerer med Apple CarPlay

Alpine X902D-S906 er kompatibel med Apple CarPlay og byr på en smart måte å bruke din iPhone på. Apple CarPlay lar iPhone brukere en utrolig intuitiv måte å ringe på, bruke kart, lytte til musikk og få tilgang til meldinger på, kun med et ord eller trykk. De kan også lytte til Spotify, internett radio og podcasts. Enkelt koble din CarPlay klargjorte iPhone til USB porten til X802D-U og du er klar.

Fungerer med Android Auto

Fungerer med Android Auto

Android Auto er designet med sikkerhet i tanken. Enkelt og intuitivt grensesnitt som også kan motta kommandoer fra stemme og rattkontrollen minimerer distraksjoner slik at du kan fokusere på veien. Android Auto viser deg automatisk verdifull informasjon og organiserer disse i enkle kort som dukker opp når du trenger disse. Android Auto kan også koble til navigasjons antennen til X902D-S906 for ytterlig forbedret nøyaktighet når du bruker navigasjon apper.

Innebygd Bluetooth teknologi

Innebygd Bluetooth® teknologi

Den innebygde blåtann modulen tillater trådløs tilkobling til mobiltelefoner for hands-free kommunikasjon, mens hyppige oppdateringer sikrer full kompatibilitet med de nyeste telefonene. Et lettfattelig brukergrensesnitt gjør det enkelt å betjene telefonen og inkluderer hurtigoppringing for de mest brukte numrene. Blåtann lar deg også overføre musikk fra telefonen, til og med internett radio kan overføres trådløst til din X902D-S906

 Koble til din Smarttelefon

Koble til din Smarttelefon

Dette Alpine systemet er fult kompatibelt med smarttelefoner som iPhone 6S og Samsung Galaxy S7 Edge. Dette gir flere fordeler: du kan nyte digitalt innhold lagret på din telefon som musikk og video filer, få tilgang til telefonbok eller rett og slett bare lade telefonen. Du kan til og med aktivere Siri og talekontrollere din iPhone for maksimal kjøre komfort.

DAB digital radio

DAB Digital Radio

Den innebyggede DAB / DAB + / DMB-radioen bruker avanserte digitale teknologier for å gi deg gleden av radiomottak med enestående, støyfri lydkvalitet. DAB + tilbyr også mange andre fordeler i forhold til tradisjonell FM-radio: Du kan velge fra et mye større spekter av radiostasjoner og etter en innledende stasjon søk kan du enkelt velge din favoritt kanal fra en alfabetisk og sjanger liste med tilgjengelige stasjoner.

Valgfri DVD spiller (DVE-5300)

Valgfri DVD spiller

Alpine sin valgfrie DVD-5300 – DVD spiller kan lett installeres rett under den 9-tommer store skjermen.

Avanserte lydinstillinger

Lyd justeringer

Alpine X902D-S906 har kraftige lydinnstillings muligheter. Juster lyden perfekt etter smak og preferanser med equalizer, delefilter, tidskompensering mm. Bruk berøringsskjermen til å justere fader og balanse med å dra lydsenteret til ønsket lokasjon i bilens interiør.

Koble til inntil 3 kamera til din X902D-S906

Koble til inn til 3 kamera

Med den valgfrie adaptere KCX-C250MC, kan du koble til opp til 3 kamera. Bytt visning mellom sidekamera, front kamera og ryggekamera for å få med deg hva som skjer rundt bilen ved manøvrering. Alpine tilbyr et bredt utvalg kamera, inkludert kamera med multi-view teknologi.

KCE-3QI ladekonsoll for trådløs ladning av mobiltelefon

Trådløst ladekonsoll

Et svært hendig tilbehør til din Mercedes Sprinter er det trådløse ladekonsollet KCE-3QI. Denne kompakte gummi padden passer perfekt in i rommet under X902D-S906 og gir QI kompatible enheter trådløs ladning.

USB og AUX kontakter

USB og AUX kontakter i bilens interiør

Sammen med X902D-S906 finner du en tilpasset USB/AUX port som du bytter med den original installerte i din Sprinter.

TEKNISK INFO

Oversikt

 

Radio

 • Forvalg: Lagring av stasjoner (FM: 24 / MW: 6 / LW: 6)
 • Minne: Auto Memory
 • Søke modus: Lokal / DX valg RDS  
 • RDS Funksjoner: PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB Radio

 • DAB+ Tuner innebygget
 • Støtter DAB+/DMB
 • DAB+ Slideshow Service
 • DLS (Dynamic Label Service)
 • DAB Service Following
 • RDS tilbakefall (om tilgjengelig)
 • Service forvalg: 18 forvalgs plasser
 • Auto Ensemble/Service Memory
 • Service Search Function
 • PTY søke funksjon
 • Alfabetisk søke funksjon
 • Strømtilførsel til antenne via antenne utgang

BLUETOOTH®

 • Innebygget BLUETOOTH® Modul
 • Wide Band Speech Technology
 • HFP (Hands-Free Profil) kompatibel
 • Musikk strømming: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) kompatibel
 • Musikk strømmings kontroll: AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.5 kompatibel
 • Avansert BLUETOOTH® teknologi
 • Tilkobling: SSP (Simple Secure Pairing) støtte
 • Individual Profile Connection Hands Free Phone and Music Streaming
 • Telefonbok: Telefonbok synkronisering
 • Hurtig ringing: 4 forvalg (per telefon)
 • Multi telefon nummer registrering: 5 telefon nummer pr. navn
 • Enhets navn visning
 • Auto svar
 • Visning av anrop historie: Utgående/inngående/tapt anrop
 • Repetisjons funksjon
 • Tale volum justering: Mulig for inngående og utgående volum
 • DTMF (Touch-Tone) funksjon
 • Signal styrke indikator
 • Batteri nivå indikator
 • Språk valg i meny: 24 språk
 • Firmware oppdaterbar
 • Mikrofon integrert

Laget for iPod® / iPhone®

 • Kompatibel med iPod/iPhone: Laget foriPod touch 6th/5th Gen., iPod nano 7th Gen., iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus, iPhone 7 og 7 Plus, iPhone 6 og 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4s
 • Tilkobling: KCU-471i behøves (solgt separat)
 • Music & Video avspilling kompatibel kun med KCU-461iV
 • Tilgjengelige valgmuligheter: Spilleliste / Artist / Album /Sang / Podcast / Genre / Komponist /Lydbok'
 • Alfabetisk søk
 • Album grafikk visning
 • Direkte Opp / Ned: Spilleliste / Artist / Album / Genre / Komponist
 • M.I.X. (Shuffle) Play: Song, Album, Alle
 • Repeat
 • Batteri ladning

Navigasjon funksjoner

 • Kart dekning: 48 land (vest og øst Europa)
 • Menu språk: 29 språk
 • Tale språk navigasjon: 29 land med stemmer, 15 land med tekst til tale (TTS)
 • Avansert adresse søk
 • Post nummer søk
 • Fri søk
 • Delvise navne søk
 • Avansert POI funksjoner
 • Smarte ruter: Smarte ruter som bruker historisk trafikk mønster
 • Avansert rute planlegging
 • Eco rute søk
 • 7 Alternative rute anbefalinger
 • Avansert TMC modul
 • Kart visnings modus: 2D frem opp, 2D nord opp, 3D
 • 3D by modus: Visning av 3D bygninger og landmerker
 • Kartvisning med høydeforskjell: 3D kart med høyde modus
 • 3D visning av kryss på motorvei med skilt
 • Kjøre felt forslag
 • Tunnel modus
 • Motorvei modus
 • Stemme guide miks
 • Tekst til tale
 • Mulighet for ringe telefon nummer direkte fra POI database
 • 3 posisjons sensor: GPS, Gyroscope, hastighets signal fra bil

USB Media tilkobling

 • USB tilkobling
 • Musikk og video avspilling: FLAC/MP3/WMA/AAC/AVI/MP4/MKV avspilling
 • Fil / Folder Navn søk
 • Tag Info søk
 • Folder opp / ned
 • M.I.X. tilfeldig avspilling
 • Gjenta funksjon

Lyd innstilling

 • Bass Engine SQ
 • Bass Engine™ Pro
 • Subwoofer nivå justering
 • Subwoofer fase valg
 • 4Volt høy spennings linjeutganger
 • Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
 • Dual HD EQ (9-band Parametric Equalizer front/rear)
 • 6 kanal digital tids korrigering
 • Digitalt delefilter
 • Tilpasning av lyd etter biltype
 • MediaXpander HD
 • Mulighet for volum justering pr applikasjon
 • Sound Setting Data Download
 • Easy, Step-by-Step Sound Customization
 • Alpine TuneIt App ready

Generelt

 • Utgangs effekt: 4 x 50 W kraftig effekt forsterker
 • Avansert strøm IC
 • Display: 9-tommer kapasitiv WVGA høyoppløselig skjerm
 • Hvit LED bakgrunnsbelyst system
 • 50/50 delt skjerm: venstre / høyre posisjon som kan endres
 • Kontrol mulighet: Berøring, dra og sveip
 • Funksjon for mine favoritter
 • Automatisk innstilling / endring for 2 brukere
 • Audiofilt design av høy grad
 • Linje utganger: 3 linjer ut (4V, Fremme / bak / Subwoofer) behøver KTX-PRE1 (solgt separat)
 • AUX-Inn: 1 A/V AUX Inngang (RCA)
 • Klar for rattkontroll fjernkontroll funkjson
 • OEM ekstra display funksjon
 • Klar for fjernkontroll
 • Navigasjon guide miks
 • Kamera tilkobling og innebygget kontroller for multi vinkel kameraer
 • Kamera guide linje justering
 • Automatisk oppstart ved visning av ryggekamera
 • Enkel modus og info display valg
 • Vissuell EQ
 • Live kontrast justering
 • Språkvalg i meny: 24 språk (for AV / Bluetooth), 29 språk (Navigasjon meny og stemme guide)
 • Klokke
 • Auto dimmer
 • Tyverisikrings kode
 • Firmware oppdaterbar
 • Original Golf 6 hands-free mikrofon tilkobling
 • Kabel for aktiv antenne
 • Remote Turn-On
 • HDMI Inngang (Alpine spesial HDMI kabel behøves)
 • Fungerer uavhengig av start-stopp funksjon
 • CAN adapter inkludert
 • Klar for tilvalg av DVD spiller DVE-5300

Kart & database

 • Online Kart oppdaterbar via alpine.naviextras.com
 • Utstyrt med TomTom kart
 • 3 år gratis kartoppdatering*

Installation

 • Nødvendig braketter, kabler, og overganger inkludert SWRC adapter inkludert

Spesifikasjoner

 

Skjerm

 • Skjerm størrelse: 9-tommer kapasitiv WVGA
 • LCD type: Transparent Type TN LCD
 • Operativ system: TFT Active Matrix
 • Antall bilde element: 1,152,000 pixels (800 x 3 x 480)
 • Belysnings system: Hvit LED bakgrunnsbelysning
 • Effektive bilde elementer: 99.99%
 • Farge system: NTSC, PAL

 

Maks utgangs effekt:

 • Max Power Output: 4 x 50 W

 

FM Tuner

 • Tuning Range: 87.5 - 108.0 MHz
 • Mono brukbar følsomhet: 8.1 dBf (0.7 µV / 75 ohms)
 • 50dB Stille følsomhet: 12 dBf (1.1 µV / 75 ohms)
 • Alternativ kanal følsomhet: 80 dB
 • Signal-til-støy forhold: 65 dB
 • Stereo Separasjon: 35 dB
 • Mottaks forhold: 2 dB

 

MW Tuner

 • Tuning område: 531 - 1,602 kHz
 • Brukbar følsomhet (IEC Standard): 25.1 µV / 28 dBf

 

LW Tuner

 • Tuning Range: 153 - 281 kHz
 • Brukbar følsomhet (IEC Standard): 31.6 µV / 30 dBf

 

USB

 • USB krav: USB 2.0
 • Maks strømforbruk: 1,500 mA (CDP Support)
 • USB klasse: Mass Storage Class, Play From Device
 • File System: FAT 16/32
 • MP3 Decoding: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
 • WMA Decoding: Windows Media™ Audio
 • AAC Decoding: ACC-LC format ''.m4a'' file
 • Flac Decoding
 • USB Video playback (AVI/MP4/MKV file with H.264 Video and MP3/AAC Audio)
 • Antall kanaler: 2-Channel (Stereo)
 • Frekvens respons: 5 - 20k Hz ±1 dB *Frequency Response may differ depending on the encoder software/bit rate
 • Total Harmonic Distortion (at 1kHz): 0.008%
 • DynamicRange(at 1kHz): 95 dB
 • Signal-to-Noise Ratio: 100 dB
 • Channel Separation (at 1kHz): 85 dB

 

GPS

 • GPS Antenna Type: Micro-strip Planar Aerial
 • Reception Frequency: 1575.42 ±1 MHz
 • Reception Sensitivity: -130 dB Maximum
 • Reception Method: Parallel 12 Channels

 

BLUETOOTH®

 • BLUETOOTH® Version: Bluetooth V3.0+EDR
 • Output Power: +4 dBm Max. (Power class 2)
 • HFP: HFP (Hands Free Profile)
 • OPP (Object Push Profile)
 • PBAP (Phone Book Access Profile)
 • HSP (Head Set Profile)
 • A2DP: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
 • AVRCP: AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)
 • SPP (Serial Port Profile)

 

Sound Tuning

 • Subwoofer Level Adjustment: 0 to +15
 • Subwoofer Phase Setting: 0° or 180°
 • BASS ENGINE SQ: 5Mode, Level 0 to +6
 • HighPassFilter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
 • HighPassFilter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
 • HighPassFilter (Gain): -12 to 0 dB
 • LowPassFilter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
 • LowPassFilter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
 • LowPassFilter (Gain): -12 to 0 dB
 • Time Correction: 0.0 - 9.9ms (0.1ms step)
 • Dual HD EQ Front + Rear
 • Parametric Equalizer (Band 1): 20 - 100 Hz
 • Parametric Equalizer (Band 2): 63 - 315 Hz
 • Parametric Equalizer (Band 3): 125 - 500 Hz
 • Parametric Equalizer (Band 4): 250 - 1k Hz
 • Parametric Equalizer (Band 5): 500 - 2k Hz
 • Parametric Equalizer (Band 6): 1k - 4k Hz
 • Parametric Equalizer (Band 7): 2k - 7.2k Hz
 • Parametric Equalizer (Band 8): 5.8k - 12k Hz
 • Parametric Equalizer (Ban
Mer informasjon
Produsent Alpine
Farge N/A
Type tilbehør N/A
Tilpasset bilmerke Mercedes
Write Your Own Review
Du omtaler:Alpine X902D-S906 Premium Navi Sprinter
Din vurdering: