ELAC ADANTE AC-61

På fjernlager 3-5 dager leveringstid
Varenummer
EL-ADAC61
Produktinfo

Høyttalerne i ELAC Adante serien vil endre din oppfatning av hva som kan oppnås med en rimelig høyttaler

Enkel, trygg og sikker betaling med Klarna Checkout

Adantes avanserte design starter med et presisjons bygget kabinett som har hva ELAC kaller ”Interport-Coupled Cavity” for å oppnå den høyeste ytelsen fra de nye aktive og passive bass elementene. Denne designløsningen gir den mest autoritative og realistiske bassgjengivelse i klassen. I tillegg til Adantes tilpassede lavfrekvens elementer er det konstruert nye konsentriske mellomtone / diskant elementer eksplisitt for serien. For å sikre at de ser like flott ut som de høres, har hvert kabinett en møblert finish i et utvalg av høyglans hvit, høyglans sort eller med palisanderfiner.

Med Adante-serien fra ELAC kan surround og hjemmekino-lyttere bygge et system med virkelig imponerende ytelse. Så hvorfor betale for en senterkanal som ikke er oppgaven voksen? AC-61 er et kompromissløst komplement til Adante stativ og gulvståendehøyttalere.
Et dedikert stativ er tilgjengelig og anbefalt.

Helt ny mellomtone / diskant

ELAC proprietære konsentrisk driver teknologi har blitt brukt for å oppnå en mellomtone / diskant med forbløffende punkt-kilde nøyaktighet, linearitet, effekt håndtering, hastighet og artikulasjon på nesten alle typer musikk.

Kraftig nytt bass element

For å utfylle Adante sin kritiske konsentriske mellomtone / diskant element er det utviklet et helt nytt 6,5-tommers basselement som kjennetegnes med hurtighet, stivhet og kan håndtere all den kraften som trengs for å levere lavfrekvente crescendos.

Eksepsjonelt kabinett med utsøkt finish

Adante har bunnsolide kabinetter som eliminerer resonanser og forvrenginger. Adante leveres i skinnende hvit høyglans eller høyglans sort epoxy som begge vil gli lett inn i et moderne arkitektonisk interiør, mens gloss ferniss vil formidle en varm tilstedeværelse i alle rom.

Mer informasjon
Farge N/A
Write Your Own Review
Du omtaler:ELAC ADANTE AC-61
Din vurdering: