Elac Discovery Z3

kr 6 990,00
På fjernlager 3-5 dager leveringstid
Varenummer
EL-Z3
Produktinfo

Discovery Z3 Zone Music Speaker er et kompakt aktivt høyttalersystem med Wi-Fi og Ethernet-tilkobling og et hav av muligheter. 

Enkel, trygg og sikker betaling med Klarna Checkout

Discovery Z3 Zone Music Speaker er et kompakt aktivt høyttalersystem med Wi-Fi og Ethernet-tilkobling og et hav av muligheter. Takket være den begrensede størrelsen er Z3 det perfekte valget der konvensjonelle hifi-systemer ikke er praktisk.
Discovery Music Server er designet for å være hjertet i en avspillingskjede og tilbyr avspilling av både lokalt lagret og streaming av musikk, med støtte for multi-rom lyd (.. opp til åtte rom). Den har integrert ROON som tilbyr markedets beste bruker grensesnitt som alle kan mestre i løpet av få minutter.

ELAC DISCOVERY Z3

ELAC Discovery Z3 Zone Music Speaker – Oppdag musikken din trådløst og overalt hvor du er.

Discovery Z3 Zone Music Speaker er et kompakt høyttalersystem med både trådløs og kablet tilkobling. Takket være de små dimensjonene er Z3 det perfekte valget hvor konvensjonelle hifi-systemer ikke får plass. Med Z3 kan kontor, kjøkken, soverom eller terrasse fylles med musikk i høy kvalitet.
I kombinasjon med ELAC Discovery Music Server tilbyr Z3 tilgang til eget lagret musikkbibliotek i tillegg til Tidal strømme tjeneste.
Roon Ready-standarden støttes også, slik at brukerne av musikkspillerprogramvaren Roon® enkelt kan integrere Z3.
Z3 støtter AirPlay slik at du kan integrere iOS- og maxOS oppsett. Brukere av Spotify benytter Spotify Connect-tilkoblingen til Z3.
Med Bluetooth-tilkobling kan Z3 brukes som en vanlig Bluetooth-høyttaler.

The key to a great lifestyle streaming speaker design include a compact form factor, high-quality audio, and flexible connectivity options. ELAC’s Discovery Series Z3, announced at CEDIA 2017, appears to possess all of these qualities.
-AVS Forum

Mer informasjon
Produsent Elac
Farge N/A
Write Your Own Review
Du omtaler:Elac Discovery Z3
Din vurdering: