ELAC FS 509-VX-JET

På fjernlager 3-5 dager leveringstid
Varenummer
EL-FS509VXJET
Produktinfo

ELAC FS 509 VX-JET er en kompromissløs høyttaler.

Enkel, trygg og sikker betaling med Klarna Checkout

Det er sjelden kombinasjon av flaggskip design og en høyttaler som kan fungere for alle, og på ingen måte en type høyttaler som begrenser din musikksmak.
Takket være sitt kompromissløse design leverer 500 serien eksepsjonell ytelse. Visuelt ganske anonym, men den største innovasjon i ELAC 500 serien er ELAC VX-JET. Det anerkjente ELAC X-JET elementet, som kombinerer den kjente JET diskanten med et ring radiator mellomtone element i en konsentrisk implementasjon.

Tankegangen bak dette avanserte elementet er det faktum at hvert rom har forskjellig akustiske karakteristikker, og at den samme høyttaler vil gi forskjellige resultater fra ett rom til et annet. Via en mekanisme på baksiden av høyttaleren kan du trinnløst justere hele elementet med opp til 8 mm foran og bak frontplaten. Ved å endre posisjonen til VX-JET, er det mulig å påvirke lydens dispersjons egenskaper i det øvre frekvensområdet. Dette endrer ikke bare den tonale balansen, men også forholdet mellom direkte og reflektert lyd som ankommer lytteposisjonen. Resultatet er at med VX-JET er det for første gang mulig å skape et enhetlig og presist tredimensjonalt lydbilde i forskjellige rom og med varierende lytteavstander.

Mer informasjon
Farge N/A
Write Your Own Review
Du omtaler:ELAC FS 509-VX-JET
Din vurdering: