ELAC NAVIS ARF-51

kr 38 990,00
På fjernlager 3-5 dager leveringstid
Varenummer
ELL-NAIRX.2
Produktinfo

Lydmessig eleganse med Elac NAVIS ARF-51.

Leveres i par.

Enkel, trygg og sikker betaling med Klarna Checkout

Navis ARF-51 benytter ELAC sin konsentriske driverteknologi for å levere uovertruffen mid- og høyfrekvensytelse, kombinert med en tilpasset aluminium woofer for virkelig imponerende bass, alt i ett kompakt og elegant kabinett. Hver av de tre elementene er drevet av sin egen dedikerte analogforsterker, med både RCA- og XLR-balansert innganger.

Skreddersydd mellomtone / diskant

En av grunnene til at Navis lyder så naturlig er på grunn av ELAC sin egenutviklede 4-tommers aluminium mellomtone element med en konsentrisk montert 1-tommers soft dome diskant. ELAC sin erfaring med denne konstruksjonen er med på å gi en ytelse langt over det man kan forvente i denne prisklassen.

Skreddersydd woofer

Navis single woofer reproduserer bass med stor autoritet, takket være den spesielle utformingen av elementet. En 5¼-tommers aluminiums kjegle er utviklet internt med et ideelt materiale som sørger for dynamikk og nøyaktig lavfrekvent gjengivelse..

Tri-amp analog forsterker

I hver Navis høyttaler er en Tri-Amp analog forsterker som benytter tre separate forsterkere, en for hvert element: en 160 Watt BASH AB forsterker til wooferen, en 100 Watt BASH AB forsterker for mellomtonen og en 40 Watt klasse AB for diskanten. En total forsterker effekt på 300 watt sikrer at hvert element blir optimalt drevet.
Et av de store fordelene med en aktiv drevet høyttaler er nettopp det at forsterkeren og elementene er 100% tilpasset hverandre på en måte som er umulig i et passivt system med forsterker og høyttaler «hver for seg». I Navis høyttalerne er det 3 elementer og 3 separate forsterkere, alle tilpasset sitt element.
Spesifikasjoner som 110 dBA signal/støyforhold kan bare komme fra en audiofile kvalitets forsterkere. En høyttaler du kan benytte i både hjemmekino og i et stereo oppsett.

Vakre kabinetter

Navis elegante design integrerer perfekt med ethvert interiør. Kabinettene har en flott finish tilgjengelig i glanset svart, glanset hvit og trefinér. Et eget stativ anbefales for optimal ytelse til bokhylle modellen.

Mer informasjon
Produsent Elac
Farge N/A
Write Your Own Review
Du omtaler:ELAC NAVIS ARF-51
Din vurdering: