ELAC Uni-Fi CS U5 Slim - Senterhøyttaler

Pris fra kr 4 990,00
På fjernlager 3-5 dager leveringstid
Varenummer
EL-CCU5SLIM
Produktinfo

Senterhøyttaler i den kritikkeroste UniFi serien. Velg mellom sort og hvit finish

Enkel, trygg og sikker betaling med Klarna Checkout

ELAC UNI-FI SLIM

Alle tre ELAC Uni-Fi høyttalerne – bokhylle, gulv og senterkanal – benytter et konsentrisk element. Et konsentrisk design som kombinerer en diskant og et mellomtone membran innenfor en enkelt stemmespole, som medfører et meget sammenhengende og nøyaktig gjengivelse gjennom hele frekvensområdet.
På grunn av deres høye pris, blir konsentriske elementer tradisjonelt benyttet bare i de dyreste høyttalerne på markedet.
ELAC sjefsingeniør Andrew Jones forklarer hvordan Uni-Fi -høyttalerne bygges med et mål for øye: “Mitt mål med serien var å lage en serie av høyttalere med teknologi og ytelse som vanligvis er forbeholdt høyttalere som koster betydelig mer. Ved å benytte et 3-veis design og benytte en ny og egenutviklet konsentrisk driver, har jeg oppnådd en lyd som er mer tro mot musikken enn tilsvarende prisede produkter.”
Uni-Fi kan være grunnlaget for en fremragende to-kanals system, eller brukes til å bygge en imponerende flerkanals surround – hjemmekino lydsystem.


ELAC Uni-Fi CC U5 Slim er den perfekte senterkanal i et hjemmekino – surround oppsett. ELAC Uni-Fi CC U5 Slim maler et sømløst senter for musikk og film med et 3-veis bassrefleks design som bruker det samme fremragende konsentrisk elementet som alle modellene i Uni-Fi serien.

Et konsentrisk design.

Et konsentrisk design kombinerer en diskant og en mellomtone membran innenfor en enkelt stemmespole, og leverer en meget sammenhengende og nøyaktig gjengivelse gjennom hele diskant og mellomtonens frekvensområde. På grunn av høy pris blir konsentriske elementer tradisjonelt benyttet bare i de dyreste høyttalerne på markedet.
I CC U5 Slim hører du finessen fra en 1-tommers soft-dome og den harmonisk nøyaktigheten av en stiv 4 tommers aluminium mellomtone kjegle spille sammen i en symfoni av sonisk perfeksjon.
Ved å plassere diskanten konsentrisk i mellomtonens talespole oppnås
“point-source” som gir et usedvanlig jevnt retningsmønster, flat frekvensrespons og en meget god effekthåndtering. Det som også kjennetegner et konsentrisk element er et meget stort lydbilde.

Balansert tre-veis design

En treveis høyttalerkonstruksjon gir mange fordeler i utformingen av et full-range system. Ved å tildele dedikerte elementer til høy, mellom og bassfrekvenser er hvert element optimalisert for frekvensområdet det skal operere innenfor. Det banebrytende konsentriske mellomtone-diskant i Uni-Fi serien yter sitt beste i mellomtonen og oppover i frekvens, mens de større aluminium basselementene håndtere de laveste frekvensene. På samme tid tillater en treveis høyttaler et enklere delefilter som eliminerer kompliserte og kostbare løsninger.


Speaker type: 3-way, bass reflex
Tweeter: 1 x 1-inch soft dome, concentrically mounted
Midrange: 1 x 4-inch aluminum cone
Woofer: 2 x 5.25-inch aluminum cone
Crossover frequency: 270 / 2,700 Hz
Frequency response: 48 to 25,000 Hz
Sensitivity: 85 dB at 2.83 v/1m
Recommended amplifier power: 40 to 140 wpc
Peak power handling: 140 wpc
Nominal impedance: 4 Ω; minimum 3.4 Ω
Binding posts: 5-way custom
Magnetic shielding: No
Cabinet finishes: Black or white white satin paint finish
Accessories included: Magnetic fabric grille
Height: 7.0 in / 178 mm
Width: 19.61 in / 498 mm
Depth: 11.54 in / 293 mm

Mer informasjon
Farge N/A
Write Your Own Review
Du omtaler:ELAC Uni-Fi CS U5 Slim - Senterhøyttaler
Din vurdering: