Light Harmonic Premium Audio System - Tesla Model S m/Ultra

kr 20 990,00
På fjernlager 3-5 dager leveringstid
Varenummer
LH-MODEL S.12P
Produktinfo

Ved help av proprietær teknologi spesielt utviklet for Model S, har Ligh Harmonic utviklet en 8" bass som gir fantastiske detaljer og en dyp bass som den fabrikkmonterte subwooferen bare kan drømme om å gi.

Enkel, trygg og sikker betaling med Klarna Checkout

High-End lydopplevelse!

En Tesla Model S fortjener den beste musikken. Light Harmonic har gjort noe med dette, og har gjennom nitidig utvikling og testing klart å gjenskape tilnærmet samme lydopplevelse som i et studio. Opplevelsen oppnås gjennom utvikling av ny teknologi, som for eksempel Light Harmonic sitt flagskip - Da Vinci DAC - som gjengir selv de minste detaljer og gir en overtruffen klang. Detaljer og klang som i de fleste lydsystemer går tapt i signalprosesseringen. Den samme teknologien brukes for å gi deg unik intensitet, mektig bass, og en altoppslukende lydopplevelse i din Model S.  

Skikkelig dyp bass! 

When will the bass drop? The answer is now.

Ved help av proprietær teknologi spesielt utviklet for Model S, har Ligh Harmonic utviklet en 8" bass som gir fantastiske detaljer og en dyp bass som den fabrikkmonterte subwooferen bare kan drømme om å gi.

Lette og svært effektive høyttalere!

Høyttalerne fra Light Harmonic er raske. 99,9999% rent kobber i håndsydde spoler kombinert med lettvektsmagneter sørger for en fart i elementene du skal lete lenge etter. Spolene resonerer i perfekt harmoni med musikken, og løfter detaljene opp til et nivå du kun finner hos de aller beste og dyreste lydsystemer til bil.

Spesialdesignet for Tesla Model S

Model S er en unik bil, og unike biler burde benytte skreddersydde komponenter

Light Harmonic Premium Audio System er den perfekte oppgraderingen til din Model S. Light Harmonic har brukt år med testing og målinger for å raffinere og forbedre lydsystemet slik at du får det beste lydsystemet som er å oppdrive til din Tesla Model S

Åtte-kjerners digital forsterker

Klasse D forsterkeren er utstyrt med Smart Power Managment, og bruker mindre energi samtidig som den leverer mer kraft enn originalforsterkeren. Den fabrikkmonterte klasse A/B forsterkeren er utstyrt med 4 prosessorer. Light Harmonic sin klasse D forsterker er utstyr med 8 prosessorer, men bruker likevel mindre størm. De ekstra prosessorene sørger for enda bedre lyd i mellomtoneregisteret, og en fantastisk klar diskant balanserer lydbildet.

Omsluttet av lyd

Forsterkeren fra Light Harmonic forbedrer harmonisk forvregning i forhold til den originale med 10 gangeren, og senker hele lydanleggets støynivå til et nivå som nesten ikke er mulig å måle, og godt utenfor din og min høreevne. Disse to forbedringene gir deg en realistisk følelse av tredimensjonal lyd som omfavner deg fra alle retninger.

Hva leveres?

  • Klasse D 5-kanlas forsterker på 1200W (peak 1950W) - plug & play - bytt ut bilens Ultra Hifi forsterker
  • 2x 160mm / 2 ohm / 250W / 91dB høyttalere til fordørene - plug & play
  • 2x 160mm / 2 ohm / 250W / 91 dB høyttalere til bakdørene - plug& play
  • 1x 203mm / 2 ohm / 750W subwoofer

 

Vi anbefaler på det sterkeste at man samtidig med installasjon av Light Harmonic Premium Audio også lydisolerer minimum dørene på bilen.

 

Merkander:

  • Systemet monteres av en kyndig amatør på mellom 5-6 timer - er du usikker anbefaler vi å få jobben gjort hos et firma med kjennskap til demontering og montering av paneler etc. i Tesla Model S
  • Vi tilbyr naturligvis proffesjonel installasjon - kr. 2400,-
  • Ønsker du å høre et Light Hamonic Premium Audio system i praksis - ta kontakt for demonstrasjon.

Mer informasjon
Produsent N/A
Farge N/A
Type tilbehør Merketilpasset lydpakke
Tilpasset bilmerke Tesla
Write Your Own Review
Du omtaler:Light Harmonic Premium Audio System - Tesla Model S m/Ultra
Din vurdering: