Lukas Dashbordkamera m/WiFi og GPS

kr 4 590,00
På fjernlager 3-5 dager leveringstid
Varenummer
LU-LK7950G
Produktinfo

1920 x1080P oppløsning foran og bak

Enkel, trygg og sikker betaling med Klarna Checkout
2 kanals dashbordkamera til bil med WiFi og 1920 x 1080P oppløsning foran og bak samt innebygd GPS. 
Full HD både foran og bak! 
  
Lukas dashcam fra en av Koreas største og mest seriøse leverandører av dashcam.
En virkelig highend leverandør som er godt kjent i hele verden for god kvalitet. 
  
2,1M pixel Sony IMX322 CMOS linse foran og bak 
135° synsvinkel foran 
130° synsvinke bak 
30 bilder i sekundet foran 
24 bilder i sekundet bak 
0,5 lux følsomhet foran og bak 
8-256GB kort kan brukes på begge kamera 
2 x 8GB kort følger med   
7 siffers LED  
370mA strømforbruk 
-30°C ~ 80°C bruksområde 
Kabelsett for montering er inkludert. 
Plugg for sigarettenner er ekstrautstyr. 
Størrelse 110x88x39mm foran 
Størrelse 50x26x31mm bak  
vekt 125g foran 
Vekt 25g bak  
  
Mulig å bygge ut med en OBDII enhet for å få lagret mer informasjon på videoen.
lagrer informasjon som kjørestil, bruk av blinklys, bremse, rattvinkel og gear posisjon.
(Ekstrautstyr LK7500OBDII) 
  
G-Sensor 
Parkeringsopptak modus 
NTSC / PAL video ut 
Fungerer fra DC 10V ~ 24V 
Leveres med UV filter 
Ekstrautstyr CPL filter 
Media Player; Lukas Viewer for Mac og Windows 
Video komprimering: H.264 (High Profile), AVI format 
Audio assistanse (Stemmestyring) Flere språk støttes 
Engelsk, Russisk, Spansk, Fransk, Koreansk, Mandarin, Arabisk, Japansk, Tysk, Thai, Italiensk, Kinesisk, Portugisisk, Malasisk,, Indonesisk, Mogolsk, Vietnamsk, Tyrkisk, Hindi, Tsjekkisk og Spansk/Amrerikansk 
  
Her får du den beste billedkvaliteten som er tilgjengelig. Utstyrt med Sony IMX322 CMOS Full HD image sensor som er kjent for høy oppløsning og detaljrikdom. 135° synsvinkel foran og 130° synsvinkel bak. 30 bilder i sekundet foran. 24 bilder i sekundet bak. 0,5 lux følsomhet foran og bak 
  
 Og med innbygd Wi-Fi, kan du se og evt. lagre opptakene på din smarttelefon eller nettbrett. Du kan endre innstillingene, se opptakene, og lagre videofiler og se live video streaming i nær sanntid. 
  
 Rett og slett en genial løsning - som også kan brukes i for eksempel kjøreskoler, Taxi o.l. Her kan du benytte bak-kamera til overvåkning inne i bilen. På kjøreskoler kan det være nyttig å se elevens reaksjon sammenlignet med trafikksituasjonen du får fra hovedkameraet. 
  
 LK-7950 har parkeringsmodus kontroll med innebygd batteri beskyttelse, fullt programmerbar fra programvaren og wifi app. Hvis du vil ha enda lengre opptakstid i parkeringsmodus vi anbefaler vi Lukas Smart batteriadapter. 
  
 Tenk deg at du har stått parkert - og oppdager skade på bilen når du kommer tilbake. Nå kan du umiddelbart se hendelsen på telefonen din.. 
  
 Med kamera nr. 2 montert i bakruten, kan du til og med streame live bilder til telefonen. da blir det et ryggekamera.. 
  
 Utstyrt med en sikkerhetsmodus som hindrer utlading av batteriet på bilen - når den står parkert over lengre tid. Innebygd batteribeskytter slik at du får mest mulig ut av parkeringsmodus. LK-7950 vil hele tiden overvåke bilens batteriet og om det faller under innstilt spenning slås kameraet av. Det er en praktisk multi boot bryter for PÅ / ACC / OFF for å styre parkeringsmodus. 
  
 Hvis du ønsker utvidet bruk av kamera når du står parkert - utstyrer du det med et strømadapter sørger for kontinuerlig strøm til ditt kamera og sørger for at bilbatteriet ikke tømmes. Denne sørger for å kutte strømmen til kameraet hvis strømnivået på bilbatteriet skulle komme under et visst nivå. 
  
 Bygget for tøft bruk - Lukas kamera er forberedt for tøft bruk og bruk under vanskelige temperaturforhold (-30°C ~ 80°C bruksområde) 
  
 Med Lukas unike doble SD-slot kan du lagre inntil 2 x 256Mb med opptak. (2 x 8Mb følger med) Minnekort er satt til 70% for kontinuerlig opptak og 30% for Motion opptak 
  
 Lukas Viewer tilgjengelig for PC/Mac 
  
OBD tilkobling 
 Denne har mulighet for tilkobling av Lukas OBD II adapter. Med dette tilkoblet får du lagret mer informasjon på videoen. Lagrer informasjon som kjørestil, bruk av blinklys, brems, rattvinkel og gear posisjon. (Ekstrautstyr LK7500OBDII - se tilbehør) 
  
 LK-7950 har innebygd GPS for å lagre data som posisjon og hastighet. Den vil også automatisk stille klokke og benyttes i datalogging. 
  
 LK-7950 har en lettlest 7 segment display som viser status for kameraet, feilkoder og funksjoner og to sikkerhets lysdioder å varsle om at et kamera system er montert.
Mer informasjon
Produsent Lukas
Farge N/A
Type Kabel N/A
Write Your Own Review
Du omtaler:Lukas Dashbordkamera m/WiFi og GPS
Din vurdering: